Welk Samsung A5 hoesje past bij mij? – Abonnementen Gsm

Vergelijk hier GSM abonnementen!

De Samsung Galaxy A5 is de nieuwste trots van Samsung; een schitterende smartphone met een slanke body, een prachtig 5 inch HD scherm en vele geweldige features. Hoewel de Samsung A5 is voorzien van een robuust aluminium frame, betekent dat niet dat een Samsung A5 hoesje overbodige luxe is; je smartphone is nog altijd gevoelig voor krasjes, en daarbij kan bij elke smartphone, ongeacht hoe sterk de behuizing is, de interne hardware beschadigen als hij valt. We raden dan ook zeker aan om een mooi hoesje aan te schaffen voor je Samsung A5. Het aanbod is echter erg groot. Dikke kans dat je door de bomen het bos niet meer ziet! Om je te helpen bij het maken van een keuze hebben we

voor je op een rijtje gezet. Zo kun je gemakkelijk een Samsung A5 hoesje vinden dat past bij jou en je levensstijl!

Samsung A5 slide-in sleeves

Er zijn diverse mooie ‘slide-in sleeves’ verkrijgbaar, onder anderen van het merk MobiParts. Deze hoesjes (doorgaans gemaakt van mooi leer) zien er erg stijlvol uit, zijn zeer goed te betalen en bieden een optimale bescherming voor je Samsung A5. Echter moet je hem als je je telefoon wil bedienen wel uit het hoesje halen. Tijdens het gebruik is je smartphone dus wel onbeschermd.

Samsung A5 gelhoesjes

Geef je de voorkeur aan een hoesje dat ook tijdens het gebruik bescherming biedt, dan is een gelhoesje een goede optie. Samsung A5 gelhoesjes hebben een sportieve uitstraling en zijn veelal gemaakt van een schokabsorberend materiaal. Je smartphone is dus optimaal beschermd tegen vallen en stoten. De beste gelhoesjes hebben ook uitsparingen voor de knoppen, de camera en de poorten, dus je hoeft je Samsung A5 in principe nooit uit het hoesje te halen.

Samsung A5 walletcases

Wil je graag al je spulletjes netjes bij elkaar houden, dan is een walletcase wellicht de beste keuze. Walletcases hebben doorgaans een luxe uitstraling en bieden net even wat meer mogelijkheden dan andere soorten hoesjes. Zo is er ruimte om papiergeld, pasjes, bonnetjes en dergelijke in op te bergen. Daarbij kunnen de meeste walletcases ook als standaard worden gebruikt, wat weer handig is als je vaak filmpjes kijkt op je Samsung A5. Wel moet je er rekening mee houden dat hoe meer spulletjes je in je walletcase stopt, hoe dikker hij wordt. En dat vindt niet iedereen even handig.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!