Vi Möts Här och Nu » 2013 » August

SIDEBAR

»

SIDEBAR

«

§ Authors

§ Recent Posts

§ Recent Comments§ Archives

§ Categories

§ Meta

Aug 27th, 2013 by nisse

Det finns med största sannolikhet ett stort antal personer som just nu sitter på sina jobb och samtidigt funderar på om den där idén går att förverkliga. Ska jag starta företag? Vad innebär det? Hur tryggt är det kontra det arbete jag har idag? Är det värt det?

Svaren på dessa frågor varierar såklart en del från person till person men det man ska veta är att starta själva företaget inte är speciellt dyrt. Ett aktiebolag kräver ett aktiekapital på 50.000kr + lite avgifter till Bolagsverket. När du ska

är en rekommendation att köpa ett lagerbolag. Det är det absolut snabbaste sättet att komma igång. Efter en snabb googling hittade jag ett flertal aktörer som arbetar med just att sälja lagerbolag.

Aug 12th, 2013 by nisse

Vilket callcenterföretag är bäst? Det är en fråga som är mycket svår att svara på då det finns så många olika områden som callcenterföretag inriktar sig på.

Ett  kan ta hand om telefonpassning, kundtjänst, växeltjänster eller kanske tom direkt försäljning. Många som får ta emot samtal från callcenterföretag känner sig störda men samtidigt ska man inte glömma bort att det finns många fler företag som följer lagar och NIX-register än företag som inte gör det.

Tänk på att anlita ett callcenterföretag som har ett bra rykte så ska du se att servicenivån ökar och du får mer tid över till annat.

Aug 5th, 2013 by nisse

Att lära sina barn studieteknik och att hjälpa dem med skolan är en självklarhet för många föräldrar. Dock finns det många föräldrar som inte har tillräckligt med tid att ge. Då finns det lösningar. Eftersom läxhjälp ger rätt till RUT-avdrag är kostnaden mer överkomlig för många.

Men hur vet man om läraren passar eleven. Jag vet att ett företag som arbetar med

låter sina nya elever fylla i en presentation där bakgrund, önskemål och önskvärda egenskaper/kunskaper presenteras. Detta ligger till grund för matchningen.

»

Substance:

»

Style: