Имоти по българското Черноморие – Адрес Недвижими Имоти АД – Вили и къщи / Вила Мари – една от най- добрите крайбрежни вили на България

Добави в моят бележник

е добавен в “моя бележник”!

Изчисти ‘моя бележник’

Желаете ли да изтриете имотите добавени в бележника?

Няма записи в ‘моят бележник’

Вила Мари – една от най- добрите крайбрежни вили на България

още снимки

ID 1LG05 Местонахождение

Категория Вили и къщи

Тип на имота Ново строителство

Площ

Цена

до 260000 €

Това е страхотна вила построена за няколко години, за да се превърне в един изключителен имот за продажба. Във вилата се влиза през елегантни, изваяни, метални входни врати, които се отварят електронно и се задействат от вътре. Дългата алея за коли се спуска надолу към чакълена алея, минава покрай фонтана и стига до големия паркинг. От двете страни има високи стени, а покрай тях- иглолистни и други дървета и растения. От ляво се намира постройка за фитнес.

През втора вътрешна врата се стига до зоната за отдих с плувен басейн и джакузи от дясно. Тя се намира във естествен каменен вътрешен двор с издигнати атрактивни градини от едната страна на вилата. Има чудесна дървена беседка с маса и пейки за тези които искат да се скрият от силното лятно слънце. Идеално място за хапване или почивка на един коктейл или бира. В стената е вградено голямо барбекю.

На долното ниво има напълно оборудвана лятна кухня с нови прозорци. На първия етаж има обширна жилищна площ, с дивани в дясно и място за хранене и гледане на телевизия в ляво. Телевизията е сателитна с много канали. Акцентът пада върху страхотната камина.

Цялото обзавеждане, телевизора и кухненските уреди, включително електрическото оборудване са включени в цената. Само някои от картините могат да бъдат свалени. Джакузито също е включено. Това е една страхотна сделка. На този етаж има и двойна спалня, отделно от жилищната зона, която е много удобна за възрастни хора или хора с увреждания. По коридора отзад, се стига до банята, килера и кухнята, а по стълбището- до първия етаж.

Обобщение на характеристиките на вилата:

-Вилата побира 13 души в 7 спални, обособени като 1 двойна, 4 двойни с двойни легла, 1 единична и един троен луксозен апартамент на последния етаж. Всяка стая е оборудвана с висококачествено специално проектирано обзавеждане и с подходящите аксесоари.

-Мощен климатик за отопление или охлаждане на цялата вила. Задължително условие, за да можете да спите спокойно през горещите летни нощи.

-Голяма кухня, оборудвана с хладилник, фризер, миялна машина, пералня и маса за закуска.

-Дневна с дивани, маса за хранене и кабелна телевизия. Акцентът в центъра е върху красивата, индивидуално проектираната камина. (Зад вилата има склад).

-Стая с бар и кабелна телевизия, отваряща се към слънчевата тераса.

-Плувен басейн с голям вътрешен двор и слънчева беседка.

– Алея за коли и градини, включващи овощна градина, смокинова градина и обширен обезопасен паркинг.

Ако имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас! Може да използвате връзките по-долу:

Всички права запазени ©2008 Ваканционни селища, Адрес Недвижими Имоти