Colloidaal Zilver Kopen | Sterker Immuunsysteem |Auror Scalar Technology

Colloidaal Zilver

Colloidaal zilver, ook wel bekend als zilverwater, is een natuurproduct en vanwege zijn helende werking al decennialang een begrip in de medische wereld. Het is een multifunctionele substantie en verhoogt de weerstand van de gezondheid bij mensen, dieren, en zelfs planten. Colloïdaal zilver is niet alleen werkzaam tegen bacteriën maar kan ook werkzaam zijn tegen virussen, gisten, schimmels en amoeben. Het wordt toegepast bij wel meer dan ! Heb je dus last van (opkomende) verkoudheid, ontstekingen, infecties of schimmels? Of ben je opzoek naar een middel om jouw energie en weerstand te verhogen? Op advies van ons: stop met zoeken. Zilverwater draagt aanzienlijk bij aan jouw gezondheid en vitaliteit.

Zilverwater is dus te gebruiken voor velen . Maar in algemene termen werkt een colloïdale oplossing doorgaans energie verhogend en zuiverend op een groot aantal bacteriën en aandoeningen. Onze klanten gebruiken bijvoorbeeld dagelijks colloidaal zilverwater om het immuunsysteem te versterken en om opkomende ziekte aan te pakken. Voor sommigen is het niet meer weg te denken uit hun leven en noemen het zelfs een wondermiddel! Zo zegt Mevr. D.H: “Colloïdaal zilverwater is echt geweldig en gebruik ik het zelf bijvoorbeeld bij een opkomende verkoudheid in neus en oren; houdt de buis van eustachius open. Ook bij andere infecties, zelf virusinfecties. Heel effectief!”

Wat is colloidaal zilverwater?

Colloidaal zilverwater wordt in alle culturen in de geneeskunde al vele honderden jaren gebruikt bij verschillende toepassingen. Tegenwoordig staat de medische toepassing van colloïdaal zilverwater over de hele wereld weer in de belangstelling. Colloïdaal zilverwater bestaat uit gedestilleerd water waarin extreem kleine (tussen 0.01 en 0.001 micron in diameter) zwevende en elektrisch geladen zilverdeeltjes verwerkt zijn. De deeltjes zilver zijn kleiner dan de afmeting van een virus en hebben daarom het vermogen hierin te penetreren.

Het is een smaak-en geurloos product. De zilverdeeltjes, zijn zo klein dat ze geen toxische belasting hebben op het lichaam en dus veilig in gebruik. Uiteraard is het niet zo dat colloïdaal goud, platina en zilver geneesmiddelen zijn en wij bieden deze dan ook niet aan als zodanig. Als je ziek bent dien je altijd een arts te raadplegen.

Bekende toepassingen van colloidaal zilver

Colloïdaal zilver wordt met succes ingezet bij meer dan 6oo ziekten, waaronder:

acne, allergieën, alle soorten virussen, anorexia nervosa, artritis, bindvliesontsteking,  blaasontstekingen, blinde darmontsteking,   bloedparasieten, bloedvergiftiging, borstvliesontsteking, brandwonden, bronchitis, buikgriep, candida, cysten, darmkwalen,  darmontsteking, diabetes, diarree, eczeem, gordelroos, griep, hepatitis, herpes, hersenvliesontsteking, amandelontsteking, huidontstekingen, infecties van de ogen, oren, neus, keel, vagina, urinewegen,  jeuk van de anus, kanker, kinderziektes, kinkhoest,  legionella, lymfklierontsteking, longontsteking, maagzweren, malaria, multiple sclerose,  ontstekingen  van neus, keel, oren,  mond,  parasieten, prostaatklachten, psoriasis, remedie tegen het niet mentaal in balans zijn, reuma, ringworm, rode hond, salmonella, schimmelinfecties,  schildklierklachten, slaapwandelen, spruw, ziekte van Lyme (besmetting door teken), tuberculose, vergiftiging, vergrootte prostaat, vermoeidheid, virale voedselvergiftiging, voetschimmel, wonden in het hoornvlies, etc.

Read More Post