Jacuzzi express – recenzija |

22/06/2010 |

Jacuzzi Express, originalnog dužeg, ali po meni i začudo poprilično pamtljivijeg  naziva Hot Tub Time Machine, simpatična je hollywoodska komedija u stilu, sada već epskog Hangovera.

Priča nas vodi u živote četvorice prijatelja koji odluče provesti nekoliko dana u skijaškom odmaralištu, gdje prisjećajući se mladih dana, očekuju lud provod. Nakon što iz nekog razloga sva četvorica završe u jacuzziu, netko od njih prolije rusku kopiju Red Bulla po upravljačkoj ploči jacuzzia, te ih to iz još čudnijeg razloga baca u 1986. godinu.

Ovako prepričana, radnja se čini stvarno jadna i već sto puta viđena, ali iskreno – isti sam osjećaj imao čitajući najavu Hangovera, a na kraju se pokazao kao pravo iznenađenje (još sam ga imao priliku prvi puta pogledati za baš rođendan

).

Ono što ovaj simpatičan film definitivno izvlači, jest odlična glumačka ekipa, od koje se posebno ističu John Cusack i Craig Robinson, ali i Rob Corddry, koji je svoju karijeru do sad gradio uglavnom na TV serijama.

No vratimo se još malo na priču. Nakon što četvorica prijatelja shvate da su zatočeni u osamdesetima, moraju sve učiniti na isti način kao što su to učinili u prošlosti. Sjećate se Butterfly Effecta? Sjećaju se i glavni likovi ovog filma, te još k tome i komentiraju film. Upravo je to još jedan faktor koji filmu daje veliki plus. Kroz film nećete baš naići na urnebesne šale, ali će cijeli film biti prožet nekom vrstom pozitivne energije, koji će vas natjerati da ga pogledate do kraja.

ZAKLJUČAK: U svakom slučaju ovaj se simpatičan naslov isplati pogledati.

NAŠA OCJENA:

(7.1/10)

Ako još niste, pogledajte trailer.

TVOJA OCJENA: ?

VN:F [1.9.1_1087]please wait…Rating: 8.5/10 (2 votes cast)

Označeno sa: , , , , ,

©

2010 |

|

|

| v1.03

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!