S04M25 Minhausen Fans Vs Pinocchio Fan (31/03/2017) :: Al F.C. – Επίσημη ιστοσελίδα των Άμπαλων στο Κατάρ

Αναζήτηση στο site

Επαφή

ΑΜΠΑΛΟΙ

Διεύθυνση: Χωρίς Σύνορα

Τηλ.: +974 @@@@@@

S04M25 Minhausen Fans Vs Pinocchio Fan (31/03/2017)

2017-04-06 17:29

Ρεπορτάζ από

Αγαπητοί συναγωνιστές,

Δεν μπορώ να γράψω πολλά, γιατί Πάσχα Ορθόδοξο έρχεται, και ασπρίζω το σπίτι και καθαρίζω και αυγά βάφω και τσουρέκια φουρνίζω.

Εγώ κατάλαβα ότι ο αγώνας έληξε ισοπαλία. 5-5 για την ακρίβεια. Και στο τέλος κέρδισε το ποδόσφαιρο.

Άρα έφυγα πιο χαρούμενος απο κάποιους που νομίζουν ότι χάσαμε!

Κάποιος ξεκάρφωτος έβαλε γκολ, δεν θυμάμαι ποιός. Επίσης στο δεύτερο ημίχρονο είχα πάρει καβαλίκα τον Κουλιέρη όπου πήγαινε, άρα δεν κατάλαβα και πολλά απο το 2ο ημίχρονο. Θυμάμαι όμω ότι έβαλε 2 γκολ ο άπος.

Μετά κάποιοι φώναζαν, άλλοι τραυματίστηκαν, και στο τέλος φύγαμε.

Επανεμφάνιση του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ μητσου PRoτονοτάριου, με την κλασσική αμφίεση. Αυτός ο παίκτης θα πάρει μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα, τέτοια ταλέντα τα ψάχνουν πως και πως…στον τζιμπουτί.

Η ανάσα σταματούσε σε κάθε προσωπική κόντρα τραμπαλίδη vs παπαδοκωστα. Ευτυχώς δεν είχαμε θύματα και αίματα.

Τώρα όμως άρχισα να πεινάω…..άρα την κάνω και ραντεβού και πάλι την Παρασκευή!

ΥΓ. Ιησού γερά, ως τη λευτεριά! (Όταν θα ξαναέρθει, πάλι οι καπιταλιστές και τραπεζίτες θα τον σταυρώσουν)

———————————————————————————————————————-

Ακολουθει ρεπορταζ απο την μονόγαμπη σταχτοπούτα Παπαδοκωστα Σκατογαυρου Αρμαο:

Αγαπητή Αμπαλοπαρέα,

Όταν έλεγα ότι την κάτσατε και ότι ήρθα για να μείνω (μέχρι να με διώξουν) δε το πιστεύατε ε; Φάτη τώρα λοιπόν και απολαύστε μια “μίνι” ανασκόπηση των δρώμενων της αγωνιστικής που πέρασε την τελευταία μέρα του Μαρτίου.

Και ενώ άλλοι ετοίμαζαν παπούτσια, άλλοι έβαζαν κάλτσες, άλλοι φαντάζονταν ότι έπαιζαν επίθεση και με σχεδόν έτοιμο το σακίδιο στο χέρι, σκάει το μήνυμα του Μιξ “αλλαγή ώρας και μαζευτείτε 7:45 καθότι παίζει η εθνική”. Γατάκι η εθνική δεν παίζει εκτός Aspire οπότε διευκρίνησε ότι μιλάμε για τους γείτονες κατέχοντες πυρηνικά, καλά που έβαλε τα πράγματα στη θέση τους ο Ζενέ που τα ξέρει εκ των έσω! “Ξενέρα” του απαντάω και ξανακάθομαι στον καναπέ. Μη θέλοντας όμως να δικαιώσω τα σχόλια του Αφού Καλογιάννη την σωστή ώρα ήμουν εκεί μαζί με τους υπόλοιπους εραστάς της μπάλας!

Χαιρετούρες και ζέσταμα καθότι το γήπεδο και φώτα είχε και πόρτα ανοιχτή και τέλος πάντων δικαιολογία για να το καθυστερούμε και άλλο δεν υπήρχε. Από δέκα παίχτες η κάθε ομάδα και παρά τις προτροπές του Χαρούλη να παιχτεί μπαλίτσα περιοχή με περιοχή (να τον ακούτε άλλη φορά όλοι εσείς οι Μπεμπέτο της Παρασκευής) μπήκε μια “ροδάτη” εστία ψηλά στα όρια της μεγάλης περιοχής από τη μία πλευρά μόνο. Το μοίρασμα – Ω τί πρωτοτυπία! – προκάλεσε σχόλια του τύπου “οι ομάδες είναι άνισες” έτσι για να πάει καλά το γούρι. Για να φτάσουμε στο μοίρασμα όμως, έπρεπε ο Χαρούλης να ρίξει πασιέντζα μια και όπως ανέφερε αλλιώς τα είχε υπολογισμένα αλλά στο γήπεδο έγιναν άλλα μαγειρέματα.

Η κόκκινη, λοιπόν, ομάδα παρατάχθηκε με Πρωτονοτάριο κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα με Γκάρλια, Διαμάντη, Μπίλυ και Π. Νταλαπέρα, λίγο μπροστά τους ο Ζενέ, Τζότζος συνδετικός κρίκος μεταξύ άμυνας και επίθεσης και με τους  Χ. Νταλαπέρα, Θωμά και Γιάννη επιθετική τριπλέτα.

Από την άλλη μπλε είχαν τον spiderman Παναγιωτάκη στην εστία (θα μας τρελάνεις με αυτά που βγάζεις σε κάθε αγώνα!), Τζουρ στο κέντρο της άμυνας, Μπέμπης αριστερά και Χρηστάρας ο Αμίλητος δεξιά, με σκούπα μπροστά τους (καθότι προερχόμενος από τραυματισμό) ο Άπος, στο κέντρο ο Μήτσος να κόβει και να μοιράζει, δεξιά ο φίλος Νταλαπέρα (Αργύρης κατά κόσμο νομίζω), κεντρικά ο Bollywood Star που μέχρι να καταλάβει που κινείται τελείωσε το παιχνίδι – άλλωστε αξίωμα ότι φταίει αυτός που δε μιλάει Ελληνικά – αριστερά ο γράφων και αιχμή ο Αντρέας.

Τώρα γιατί με αυτή τη μοιρασιά υπήρξαν γκρίνιες τρέχα γύρευε.

Σφυράει λοιπόν ο Χαρούλης, “Άντε ρεεε” και το ταλέντο πλημμυρίζει το χορτάρι και πάλι. Πρώτες αναγνωριστικές μπαλιές αλλά είναι εμφανές ότι στην κόκκινη άμυνα κάτι λείπει. Μάλλον ο Π. Νταλαπέρας που αφού είδε χώρους μπροστά του και κανένας δε του έλεγε να γυρίζει πίσω. Υπήρχε λοιπόν ένα τεράστιο κενό ορατό από τη Σελήνη που οι μπλε δεν άφησαν να πάει χαμένο. Με Μήτσο και Άπο να αναχαιτίζουν κάθε προσπάθεια της κόκκινης ομάδας και με καλές συνεργασίες και τρεξίματα στους κενούς χώρους από τους μπλε, πολύ νωρίς το σκορ ήταν 2-0 με πανομοιότυπα γκόλ. Κάθετη πάσα στον Αντρέα, γύρισμα στο κέντρο της εστίας και πάνω στη γραμμή (10 εκατοστά αυτή τη φορά) γκόλ από εμένα. Ξανακούστηκαν τα περί “πουστρομανωλέϊκου” οπότε αγαπητέ και Α και ΟΥ γύρνα να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. Συνεχίζουμε και κάθετη μπαλιά σε μένα, γύρισμα στο κέντρο της εστίας και 2-0 από τον Αντρέα (αντιστροφή ρόλων). Χαμένες ευκαιρίες, σουτ στην εστία και σχεδόν κάθε μπλε επίθεση να μυρίζει γκολ. Κάπου εκεί λοιπόν, ο γάτος με πέταλα Μιξ καταλαβαίνει ότι ίσως κάτι δεν πάει καλά (τα ίδια έκανες και στο manager και πήρες πόδι;). Περνάει ο Θωμάς στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Γκάρλια και κλείνει και την τρύπα του όζοντος.

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και μετά από εκτέλεση φάουλ, δύο φοβερές επεμβάσεις του spiderman και σχετική αναμπουμπούλα έρχεται το 2-1 από κοντά με σουτ του Π.Νταλαπέρα οποίος λίγο έλειψε να σκίσει τα δίχτυα και μάλλον πρέπει να βάλουμε πλέγμα στις εστίες που σουτάρει και τσίγγινα σωβρακάκια όσοι εξ ημών καθόμαστε τείχος στα φάουλ που εκτελεί-πυροβολεί. Η φάση αυτή σήμανε το τέλος του ημιχρόνου και ταυτόχρονα ανέβασε κατακόρυφα την ψυχολογία των κόκκινων.

Νερά,τσισάκια, θερμαντική στην ατμόσφαιρα, ξεκούραση ολίγων λεπτών και πάμε για ημίχρονο β’. Λες και η μία πλευρά του γηπέδου σε εμπνέει. Άλλο ματς, οι κόκκινοι να κάνουν πάρτι και με δύο γκόλ από Γιάννη, μετά από ωραία συνεργασία από τα πλάγια και μια όμορφη ατομική ενέργεια σε σύγχυση στην μπλέ περιοχή και σουτ κανονιά από Χ. Νταλαπέρα σκορ 2-3 υπέρ των κόκκινων! Άμεση ανασύνταξη στο μπλε στρατόπεδο, ο Άπος να ανεβαίνει πιο ψηλά να βοηθήσει τους υπόλοιπους που δεν μπορούσαν να περάσουν τον Θωμά-Σινικό τείχος. Εγώ να γυρίζω πιο πίσω και ο Μπέμπης να βγαίνει κέντρο άμυνας και ο Bollywood Star να προσπαθεί να καταλάβει πού πρέπει να βοηθήσει. Φευ, μπάλα ψηλά, εγώ σε άλλο γήπεδο και στην πλάτη μου ο Χ.Νταλαπέρας με ωραία ψηλοκρεμαστή κεφαλιά κάνει το 2-4! Απίστευτο και όμως αληθινό, ο Μιξ είχε κάνει την ανατροπή. Παρόλα αυτά δεν το βάζουν κάτω οι μπλε και με σουτ από κοντά του Αφού Καλογιάννη 3-4. Τραυματισμός του Γιάννη, ο Διαμάντης λίγο να μην πατάει καλά και αυτός και πάλι ο Άπος με σουτ από το κέντρο της περιοχής γράφει την ισοφάριση.

Κάπου εκεί μια αψιμαχία στις τάξεις των κόκκινων σχετικά με τις θέσεις, μια ανακατανομή λόγω τραυματισμών ένθεν κακείθεν και ο Χρηστάρας με ωραίο διαγώνιο σουτ κάνει το 5-4 υπογράφοντας την δεύτερη ανατροπή στο ίδιο ημίχρονο. Κάπου εκεί οι κινητήρες παραδίδουν το πνεύμα τους και το παιχνίδι λήγει με νίκη των μπλε.

Μπράβο σε όλους μας και see you next week. Ακολουθεί, φυσικά, παρακάμερα με όλα τα κουσκούσια και τα ευτράπελα του αγώνος.

Βαθμολογία παιχτών και όπως κάθε φορά τα παράπονα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.xestika@domain.com.

Skatogavros

Dimitris Protonotarios

Επανεμφάνιση του Μητσάρα  και manita για να μάθει να φέρεται. Έχουμε πει πως αν δεν είσαι πιωμένος να μην έρχεσαι. Απειλές του τύπου “τώρα θα έρχομαι” δεν περνάνε. Ο γνωστός Πρωτό, ικανός να πιάνει πουλιά ή να μην πιάνει κουβέρτα ανοιχτή. Στο πρώτο ημίχρονο εκτέθηκε από την άμυνα και κράτησε το σκορ στο 2-0. Στο δεύτερο μπορούσε και καλύτερα, αναμένουμε.

6

Billys Lappas

Επανήλθε και αυτός και ήταν και πολύ καλός. Στο πρώτο ημίχρονο έκοψε επικίνδυνες καταστάσεις, ενώ στο δεύτερο ανέβασε στροφές με την υπόλοιπη ομάδα. Μοίρασε και σωστά την μπάλα μπροστά όταν έπρεπε. Μείον ένα βαθμό για τα 5 γκόλ.

7

Dimitris Zenetos

Αθόρυβος και λιγάκι χαμένος στο ρόλο του στο πρώτο ημίχρονο ενώ δεν είχε και παίχτη κοντά του πολλές φορές να συνεργαστεί. Και αυτός ανέβηκε σε απόδοση στο δεύτερο μέρος, αλλά γενικά μας έχει συνηθίσει σε καλύτερα πράγματα.

6

Dimitris Gkarliaridis

Στο πρώτο μέρος έμπαζε νερά η βάρκα από τη μεριά του και δημιουργήθηκαν καταστάσεις που μύριζαν γκολ. Ήταν απελπιστικά μόνος ανάμεσα σε τρεις πολλές φορές και παρόλα αυτά στάθηκε καλά. Στο δεύτερο παρά το ότι η ομάδα του έπαιξε καλύτερα είπε να ανέβει επίθεση και ήθελε να πάρει και μπέναλντι. Ζονκ!

6

Panos Ntalaperas

Τρεξίματα, δυναμισμός (ως συνήθως) και κανονιές από παντού. Έβαλε δύο, έφτιαξε δύο και ήταν παντού (από τη μέση και μπροστά). Από τους καλύτερους του αγώνα.

8

Panagiotis Diamantis

Ο Διακογιάννης των Άμπαλων. Σε κάθε φάση και τρία σχόλια το ένα καλύτερο από το άλλο. Δεν του βγήκε καλά το παιχνίδι και ειδικά στο πρώτο μέρος έδειξε εκνευρισμένος. Σίγουρα μπορεί καλύτερα και μας το έχει δείξει.

6

Giannis Stilios

Πολύ τρέξιμο και καλές κινήσεις με και χωρίς τη μπάλα. Έβαλε και ένα παστελάκι. Στο πρώτο ξεχνιόταν μπροστά, ενώ στο δεύτερο αποχώρησε τραυματίας μετά τα μισά.

6

Christos Ntalaperas

Αποκάλυψη στους δύο τελευταίους αγώνες στη δεξιά πτέρυγα. Καλός χειρισμός της μπάλας, τρεξίματα (παρότι φέρνει σε ταβερνιάρη και δε του φαίνεται ότι μπορεί) και ένα πολύ ωραίο γκόλ (αφού φοβήθηκα μη με δαγκώσει η μπάλα που κατέβαινε) με κεφαλιά. Διάθεση και στις δύο μεριές του γηπέδου και με λίγα λάθη στις μεταβιβάσεις.

8

Giorgos Mixioudis

Επανήλθε μετά από ένα ατυχές κενό λόγω εργασίας (χειροκρότημα παρακαλώ). Αν ήταν να δουλεύαμε μέναμε Ελλάδα κύριος. Δεν του βγήκε καλά το ματς ενώ έδειχνε να μην έχει καλά το ρόλο του εκεί στο κέντρο. Εξάρσεις μέσα στο ματς αλλά σε ρηχά νερά γενικά.

6

Thomas Didaggelos

Ο καλύτερος παίχτης του γηπέδου. Δύο ζευγάρια πνευμόνια και μόλις γύρισε πίσω δεν πέρναγε τίποτα. Έκοβε και έραβε, τα κάνει όλα σε τιμή ευκαιρίας! Στο δεύτερο εκνευρίστηκε και αυτό φάνηκε από την ανατροπή του σκορ.

9

Dimitris Panagiotakis

Είπαμε, o spiderman της εστίας. Έφαγε μεν 4 αλλά έσωσε άλλα τόσα. Πολύ καλή εμφάνιση, ως συνήθως. Ίσως στην κεφαλιά μπορούσε να κάνει καλύτερη εκτίμηση της φάσης.

8

Miltos Farmakis

Μπέμπη τί πίνεις και δε μας δίνεις. Τον κοίταζα να είναι ανάμεσα σε πιο νέους, ταχύτερους και με καλύτερη τεχνική παίχτες και όμως έκοβε και μοίραζε σωστά τη μπάλα! Άτυχος στην κόντρα που μπήκε το 2-3. Πολύ καλός!

8

Bollywood Star

Είπαμε, αυτός που δε μιλάει Ελληνικά την πληρώνει. Άκουγε οδηγίες από όλους και δεν ακολουθούσε καμία. Με κάποιες εξάρσεις μόνο στην απόδοσή του. Γενικά μπέρδευε το αριστερά με το κέντρο.

7

Giorgos Tzourmanas

Στυλοβάτης της άμυνας και απροσπέλαστος μέχρι που τον τράβηξε ο μηρός και στο δεύτερο αγωνίστηκε ψιλοκούτσαβλος. Έκανε μπέναλντι στον Π. Νταλαπέρα και το παραδέχτηκε μετά το τέλος του αγώνα. Για τη φάση της αγωνιστικής με τον Γκάρλια δηλώνει άγνοια. Καλός γενικά και δεν φέρει ευθύνη για 3/4 γκόλ.

7

Christos Prevedoros

Αθόρυβος, αμίλητος, αέρινος. Ήρθε, έπαιξε τη μπαλίτσα του, έκοψε, μοίρασε και για όσους δε το θυμούντε υπέγραψε το τελικό σκόρ. Πολύ καλή εμφάνιση.

8

Kostas Armaos

Κενοί χώροι στο πρώτο μέρος και άπλετο χορτάρι για βοσκή….για τρέξιμο ήθελα να πω και ένα γκόλ και μία ασίστ. Καλό γενικά παιχνίδι σε επίθεση και άμυνα και φυσικά κουτσός στο τελευταίο τέταρτο. Πλέον υπάρχει ειδικό στοίχημα για το λεπτό, το ποιο πόδι κλπ.

7

Filos Ntalaperas

Πολύ καλός στο πρώτο μέρος μέχρι που γύρισε ο Θωμάς πίσω. Τρεχαντήρι και αν ήταν πιο γρήγορος στις μεταβιβάσεις του ίσως να είχαν μπει και άλλα γκολ.

7

Dimitris Grigoropoulos

Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και συνδετήριος κρίκος στο κέντρο παρά το ότι έπαιξε χωρίς ουσιαστικό στήριγμα δίπλα του. Σωστές μεταβιβάσεις και όταν βρήκε χώρο ανέβηκε και έκανε και σουτ.

7

Apostolis Kalogiannis

Ίσως ο καλύτερος παίχτης των μπλέ. Επέστρεψε από τραυματισμό και έδειξε πώς μοιοράζεις σωστά δυνάμεις στα δύο ημίχρονα αλλά και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Άμυνα; Δεν περνάς κυρά-Μαρία. Επίθεση; Πάρε δυό μπαλάκια και ανατροπή.Εύγε!

9

Andreas Koulieris

Ο γνωστός διεμβολιστής. Στο πρώτο έβγαινε από παντού στην επίθεση. Απολογισμός ένα γκόλ και μία ασίστ. Έπεσε λίγο στο δεύτερο μέρος όταν η κόκκινη άμυνα περιόρισε τα κενά αέρος και είχε και τη φάση με την κεφαλιά σε κενή εστία άουτ από μισό μέτρο απόσταση. Ένας ακόμα εν δυνάμει  Άμπαλος.

8

Φιλικά,

———————————————————————————————————————-

Λίγα λόγια από

Αλό και καλησπέρα, εγω δεν εχω να πω πολλα, ηταν ενα ωραιο ματς σωστα μοιρασμενο που θα εληγε ισοπαλο αν δεν γινοντουσαν λαθη τακτικης απο τους κοκκινους. Το ειχα παιξει Χ και μας κουβαδιασε ο μουγγοβάζελος απο τους μπλε και ο μυρωδιας που αλλαξε το συστημα και εστειλε τον Θωμα επιθεση.

Αυτα απο μενα.

Υ.Γ.

Κιτρινά σχόλια

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!