Google Maps ser 40% av trafik från mobil, Navigering Förväntas Log 2 Tusentals miljarder kronor i år – Android

Juli 22, 2011

Android OS Nyheter, Tutorials och Apps

Du är här:

/

/ Google Maps ser 40% av trafik från mobil, Navigering Förväntas Log 2 Miljarder kilometer detta år

Google Maps ser 40% av trafik från mobil, Navigering Förväntas Log 2 Miljarder kilometer detta år

Genom att

Medan SXSW är inte en teknisk utställning i någon traditionell bemärkelse, konvergensen av konst, media, och teknik inbjuder till en mängd olika folk till evenemanget i Austin, TX varje år. Naturligtvis, Google var på plats och sin egen Marissa Mayer gav viss insikt i det nuvarande läget i Google Maps och där det kan ledas i framtiden.

Mayer visade att 40 procent av Google Maps trafiken kommer från mobila enheter. Detta antal bör inte vara alltför förvånande med tanke på tillgången på kartor på Android och IOS, de två plattformarna dominerar för närvarande den smartphone marknaden. Kanske mer intressant är prognosen att Navigation i Google Maps rack upp 2 miljarder användare miles i slutet av 2011. Det är en hel del körning och en hel del riktningar.

Men, Mayer medger att kartor inte är en perfekt produkt. Av dessa 2 miljarder miles, det finns säkert vissa fall av vilseledning för Googles räkning, något Mayer betonade skulle kunna lösas genom bättre kundsupport. Ett annat område Mayer ser som måste förbättras är konsolideringen av de många tjänster och varumärken till mer kompletta produkter. Detta inkluderar saker som Google Places och Google köttgryta, två saker som hon skulle vilja se samman till en enda enhet. Du kan lägga till i Google Latitude och rulla dem alla i Google Maps, för den delen.

Mayer kommer att bli en ledande kraft i Googles nya satsningar i plats-baserade tekniker, ett område Google har erkänt behöver förbättras i det förflutna. Vi skulle komma överens. Google har varit lite bakom på plats tjänster, men det ser ljusare för framtiden.

[genom ],

Översättning

Senaste inlägg

VIDEO

Taggar

Taggar

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Våra Vänner

Upphovsrätt © 2011

·

·

Android är ett varumärke som tillhör Google Inc. Androidear är inte samarbeta med Google

.

Read More Post