Android Hungary » sos

http://androidhungary.com

Magyar Android információs portál és közösség

Wed, 04 Apr 2012 15:47:05 +0000

hu-HU

hourly

1

Home

S.O.S és Autópálya-matrica alkalmazások a Telenortól

http://androidhungary.com/2011/05/s-o-s-es-autopalya-matrica-alkalmazasok-a-telenortol/

http://androidhungary.com/2011/05/s-o-s-es-autopalya-matrica-alkalmazasok-a-telenortol/#comments

Fri, 06 May 2011 15:00:39 +0000

http://androidhungary.com/?p=12217

A Telenor Hungary az elmúlt fél évben igyekezett az emberekkel megismertetni az Android platformot, s tudatosítani az átlagos felhasználókban azt, hogy egy okostelefon segítségével sokkal könnyebbé válhat az életük. A folyamatos online jelenlét mellett a marketinges csapat nagy gondot fordított arra, hogy az “utca emberét” is megszólítsa a különféle tv spotokon, hirdetéseken és a viszonylag gyakran, 1-2 havonta megrendezett workshop-okon keresztül. A skandináv vállalat tavaly decemberben egy játékot indított el Androideák névvel, ahol az emberek alkalmazás-ötleteit szerették volna megismerni. Nem titkolt céljuk az volt, hogy a legnépszerűbbeket elkészítsék, annak érdekében, hogy növeljék a minőségi hazai alkalmazások számát.

A S.O.S. Help nevű programmal egy gombnyomással jelezhetjük családtagjainknak, ha bajban vagyunk, sőt mi több, akár a helyzetünket is elküldhetjük nekik SMS vagy e-mail formájában. Ha a hangjelzést is engedélyezzük (amit csak a megfelelő kód beírásával kapcsolhatunk ki), akkor könnyen felhívhatjuk a körülöttünk levő emberek figyelmét a veszélyhelyzetre.

sos telenor

A Telenor második alkalmazása az Autópálya-matrica, mellyel pár kattintás segítségével fizethetjük ki járművünk számára a pályahasználati díjat. A programban elmenthetjük a használt rendszámokat, így akár rögtön indulás előtt elküldhetjük a szükséges SMS-t. A matricák menüpont alatt pedig pontosan nyomon követhetjük a korábbi vásárlásainkat. Az alkalmazás tökéletes kiegészítője lehet a nemrégiben általunk is kipróbált mobil .

autópálya-matrica

Reméljük, hogy a távközlési cég a jövőben még több olyan alkalmazást készít el, melyek megkönnyítik az emberek mindennapjait. Bízunk benne, hogy a Telenor egy olyan programot is bemutat majd, mellyel pontosan nyomon követhetjük majd a számlaegyenlegünket. Kíváncsian várjuk, hogy a cég fejlesztői milyen meglepetésekkel készülnek számunkra.

]]>

http://androidhungary.com/2011/05/s-o-s-es-autopalya-matrica-alkalmazasok-a-telenortol/feed/

0

Leave a Reply

Your email address will not be published.